fredag 8. mai 2015

Kyllingpai

Perfekt til jentekveld eller hvis du og kjæresten skal kose dere litt ekstra. 


Lag paideig ved å blande 
3.5 dl mel
150 g romtemperert smør 
2 ss kaldt vann

Ha deigen i ei paiform, prikk med en gaffel og stek ved 225 grader i 10 min. 

Forbered fyllet. 

2 kyllingfilet i strimler stekes med salt og pepper
1/2 brokkoli i små buketter, kokes 5 min
1 løk hakkes
1/2 purre kuttes smått
1 paprika i strimler
1 tomat i båter
200 g spinat, stekes lett i smør
100 g fetaost i biter
Revet ost (mozarella)

Visp sammen
3 egg
1 boks rømme
Salt og pepper

Ha fyllet over paibunnen. Hell over egg-blandingen. Ha revet ost på toppen. Stek ved 220 grader i ca 30 min. 




Ingen kommentarer: